Het Geina zomerprogramma is terug!

De laatste twee weken van augustus staan ook dit jaar weer in het teken van leuke activiteiten voor en door jongeren. Sport, muziek, theater en chillen: het kan allemaal. Het programma is bedoeld voor jongeren tussen de 12 en 21 jaar die veel tijd doorbrengen in Nieuwegein.

Voor en door jongeren

De afgelopen periode werkten 8 Nieuwegeinse jongeren aan de voorbereiding van dit programma. Dat deden ze samen met MOvactor, de gemeente Nieuwegein, SportID, De KOM, De Tweede Verdieping. De jongeren dachten mee van A tot Z. Over de look en feel van het programma, de activiteiten die niet mochten ontbreken op het programma en de promotie. En natuurlijk zijn we er ook bij aankomende weken, zodat alles op rolletjes verloopt.

Klaar voor de start op 13 augustus

Vrijdag 13 augustus is het zover. Dan trappen we het Geina zomerprogramma af. De jongeren openen het programma samen met wethouder Jan Kuiper. En, natuurlijk starten we ook gelijk met de eerste leuke activiteiten: bubbelvoetbal, freestyle voetbal en rolstoelbasketbal. Energie opladen doe je tussendoor bij de foodtrucks. Ben jij er ook bij?

Check dus snel de activiteiten en meld je aan!

De opening is de aftrap voor nog veel meer leuke activiteiten. Het Geina zomerprogramma is van 13 t/m 27 augustus. Free runnen, sieraden maken, een buitenbioscoop. Het is er allemaal. Alle activiteiten check je op deze website! Zien we je op het zomerprogramma? Meld je dan even aan! Aanmelden is verplicht en wees er snel bij want, vol = vol. Check snel het programma.