Ook deze week zijn er weer toffe events te beleven in Nieuwegein. We sluiten jouw zomervakantie af met een mooie foto, goede film en een middag creatief chillen met o.a. Typhoon en Freez. Check onze agenda en meld je aan! Deelnemen is gratis, maar aanmelden is wel verplicht. We werken met een gastenlijst: vol=vol.

Dinsdag 24/8 – workshop Model voor een dag

Op dinsdag ben je model voor een dag bij het Geina zomerprogramma. Voor het perfecte plaatje is er een professionele fotograaf aanwezig en visagist Manon zorgt ervoor dat je er stralend uitziet. Op onze Insta delen ze allebei alvast hun eerste tip voor een mooie foto.

De workshop is van 15.00 – 17.00 uur. Na afloop ontvang een paar mooie plaatjes digitaal.

Donderdag 26/8 – buitenbioscoop ‘Mamma Mia – Here we go again

Filmpje pakken buiten op het marktplein? Dat kan a.s. donderdag! We kijken dan ‘Mamma Mia – Here we go again’. De film begint om 20.00 uur. We zorgen voor een (gratis) popcorn van Zoete zoenen.

Vrijdag 27/8 – N’RGY @ the studio met o.a. Tyhpoon en Freez

We sluiten het Geina zomerfestival af bij De Kom. We duiken de studio in met bekende rappers Typhoon en Freez en woordkunstenaars Serena en Ayse. Werk je mee aan een toffe podcast? Suha heeft er alvast heel veel zin in: “Het wordt een echt one of a kind event vol positieve energie”. Laat je inspireren en kom langs aanstaande vrijdag.

Wat je kunt verwachten? Typhoon en Freez trappen af. Deze bekende rappers ken je misschien wel van de hun laatste hit ‘Als ik je weer zie’ (Typhoon met Maan, Thomas Acda en Paul de Munnik) en de tophit ‘Alles is gezegend’. Ze vertellen hun verhaal en horen ook graag het jouwe over opgroeien in een jonge stad als Nieuwegein, waarin je zelf de geschiedenis schrijft. In een workshop Spoken Word (oftewel woordkunst) met Serena en Ayse giet je jouw verhaal in creatieve teksten. En, super tof; Typhoon en Freez  brengen alle teksten samen tot een gedicht voor en door Nieuwegein. We schrijven vrijdag dus letterlijk geschiedenis.

Stay tuned

Voor meer informatie en updates volg je ons op insta (@Geinazomerprogramma) en check je onze website.